rusa bulgaria turkey spain hungary sweden italy france germany english

Galerie foto

Zorbing

News - informatii despre cele mai noi inventii in materie de sporturi extreme!

Materiale inedite despre sporturi extreme !

Bungee Catapult - no limits !!

Bungee Catapult inseamna sa-ti testezi limitele, sa sfidezi gravitatia ! Odata ancorat, nu exista cale de intoarcere !


Catapult Ride - no limits !!

Catapult Ride este o varianta a Bungee Catapult care foloseste in plus un cadru metalic pe care cei 2-3 curajosi sunt asezati si asigurati. Senzatia si forta sunt mult mai mari decat la Bungee Catapult, datorita in primul rand breutatii si fortei de actionare !


Scad Diving - free fall !!

Scad Diving este un salt in gol de la peste 25 de metrii, cu spatele, fara coarda !


b>Airboarding - no limits !!


Airboarding vine de la airboard - o gonflabila speciala, cu pereti dublii rezistenti la contactul cu zapada si cu forma aerodinamica speciala ! Poti atinge viteze foarte mari daca ai ceva indemanare in manevrarea lor, fara nici un risc ! Un fel de bob gonflabil care insa nu are nevoie de o pista speciala ...KtraK - prima bicicleta de zapada !Cu un cost de maxim 1000 Euro iti poti transforma bicicleta de vara intr-un KtraK ! Valabil doar pentru biciclete de 26" !Trikke - un scooter inovativ cu trei roti (tricicleta)Cele 3 variante disponibile - HUMAN Powered , ELECTRIC POWERED si GRAVITY POWERED pot fi achizitionate cu preturi incepand de la 500 Euro pana la 1500 Euro !

Kiiking    

Originar din Estonia, Kiiking consta intr-un "leagan" de mari dimensiuni - peste 5 metrii !. Tot ceea ce trebuie sa faci este ... sa te dai peste cap , dar bineinteles legat de leagan !Conform informatiilor preluate de pe www.kiiking.ee , recordul mondial recunoscut de Guinness World Record Book este la femei de 5.86 m (atins de Kätlin Kink in anul 2001) si la baieti de 7.02 m (detinut de Andrus Aasamäe din anul 2000).

Pentru practicarea acestui sport ai nevoie atat de conditie fizica, cat si de putina .... nebunie !

Orbit Wheel Skates    

O combinatie reusita intre skateboard si rollerblade. Mai usoare, mai mici si mai comode decat acestea, Orbit Wheelincepe sa prinda din ce in ce mai mult in randul tinerilor.Pretul pentru Orbit Wheel Skates incepand cu 300 Euro

Un video despre istoria skating-ului !

Magic Wheel    

O combinatie reusita intre skateboard si rollerblade. Mai usoare, mai mici si mai comode decat acestea, Orbit Wheelincepe sa prinda din ce in ce mai mult in randul tinerilor.

Mono-wheel

The WheelsurfPretul pentru The Wheelsurf este peste 7500 Euro

Mega Ramp SkateboardingEasy-gliderSegway - Personal Human Transporter

Segway Human Transporter este primul aparat propulsat electric implementat pe segmentul de gen, mult mai complex, mai rapid dar si mai voluminos decat concurentul sau Easy Glider.Folosindu-se de tehnologia "dynamic stabilization" (care permite o sincronizare perfecta intre miscarile corpului si aparat), biciclul poate intui directia si viteza de deplasare a ocupantului pe baza unor senzori de inclinare si greutate incorporati. Cand acesta se inclina in fata sau in spate aparatul se va deplasa in directia respectiva, viteza crescand in functie de unghiul de inclinare. SegWay cantareste 40 kg, are o autonomie de functionare de 45 km (pana va necesita o noua incarcare) si atinge o viteza maxima de 20 km/h.Este ergonimic, extrem de practic si poate fi folosit si pentru a transporta si mici cantitati de bagaje. In SUA, Canada, Germania au fost chiar adoptate in dotarea politistilor sau gardienilor publici ca mijloc de transport.

Bungee Jumping

Bungee Jumping-ul testeaza curajul si Increderea In fortele proprii si in cei din jurul tau. Acelasi lucru era valabil si in urma cu sute de ani cand, in arhipelagul Vanuatu din Pacific, se practicau aceste salturi ca un ritual de maturitate prin care tinerii erau acceptati ca membri activi ai comunitatii. Traditia, numita “scufundare pe uscat” ramane un stramos al Bungee Jumping-ului din zilele noastre si mai poate fi urmarita si azi In Insula Pentecost.The Hoverboard

Snow-Kiting
Home | RollingBall | Galerie | Video | Aerotrim | Waterball | Publicityball | Segway | Crazy | Skyrunner | Whaterbird | Clownshoes | Reklama | News