rusa bulgaria turkey spain hungary sweden italy france germany english

Galerie foto

Zorbing

FREE FALL EXTREME - BODY FLYING

Free Fall inseamna sa-ti depasesti conditia umana, inseamna sa sfidezi legile firii…
Free Fall inseamna risc asumat iar singura recompensa o reprezinta senzatia. Clipele acelea in care atingi libertatea suprema.
Fie ca sari din avion, din balon sau de te miri unde, ideea e sa fii cat mai sus. Asa castigi timp. Timp in care poti admira vantul, poti vedea lumea altfel, poti simti totul la parametri nemaintalniti.
Daca te simti presat, plictisit, daca ai ajuns in punctul in care nimic nu te mai surprinde, poti incerca acest sport. De fapt, trebuie sa-l incerci! Te va scoate cu siguranta din starea de plictis si de monotonie in care te afli.
Frica nu trebuie sa faca parte din acest sport. Daca ti-e frica… stai acasa. Free Fall inseamna in primul rand curaj. Si nici prea mult, ci suficient cat sa te faca sa sari. Trebuie sa-ti permiti o clipa de nebunie… ea va naste senzatii extreme.
Zborul este un drog puternic. Nu trebuie sa practici decat o singura data acest sport si apoi vei tanji dupa el. Si te vei intoarce mereu la zborul tau liber!

Vertical Wind Tunnel este o “masina” care produce un jet vertical de aer. Daca acest jet este destul de mare ( ca suprafata ) si puternic ( ca intensitate ), poate sustine un om in aer (in zbor). Este folosit ca “Free Fall Simulators” (Simulator de cadere libera)

Vertical Wind Tunnel este un dispozitiv capabil sa simuleze “caderea libera“ (free fall). Este varianta fara riscuri a parasutismului, pentru ca fata de saltul cu parasuta, free-fall extreme reduce riscul la zero.

Vertical Wind Tunnel poate fi folosit simultan de pana la 5 persoane, in functie de “diametrul curentului de aer” (4,3 m).

Vertical Wind Tunnel este folosit in special pentru antrenamentul parasutistilor (pentru initiere), dar a fost preluat ca sport extrem denumit SKY DIVING.

Senzatia pe care o ofera Vertical Wind Tunnel este ca poti zbura.

Senzatia pe care o ofera Vertical Wind Tunnel este ca poti zbura.

Detalii tehnice
Descrierea echipamentului

Motor de 530 CP cu control electronic Cummins.

Doua elice Ward Drive cu 12 lame din fibra de carbon fiecare, montate pe transmisie, construita pentru aceasta, cu angrenaje elicoidale si sistem de racire cu ulei.

Sasiu de 11,30 metri lungime, construit din profil din otel de 10 inci, cu lonjeroane pentru suportul motorului, rezervor de transmisie al motorului diesel, are suport pentru cupe.

Structura suportului transmisiei cupelor construita din PTR de 3 X 3 inci.

Structura de sustinere a zonei operatorului, în zbor si în public, construita din PTR de 3 X 3 inci cu lonjeroane de PTR de 2x2 inci.

Carcasa din laminate negre pentru instalarea de iarba sintetica în zona publicului si a operatorului.

Are sistem hidraulic Auto Beley pentru securitatea participantului.

Balustrade cu extensie speciala, care servesc drept banca pentru îmbracarea în costume de zbor, facuta din tabla si tuburi din otel vopsite cu vopsea ignifuga, în culoarea dorita.

Intretinerea echipamentului
Descrierea echipamentului

Necesita curatarea si inspectia vizuala a tuturor lamelor, furtunelor de lubrifiere, curelelor motorului etc. Aceasta se face în maxim 10 minute, înainte de initierea functionarii zilnice.

Necesita schimbarea uleiului la motor, a filtrului de aer si a celor doua transmisii la fiecare 3 luni, pentru a se elimina umiditatea din interior deoarece echipamentul se monteaza afara. Aceasta mentenanta nu depaseste costul a 500 USD.

În fiecare an, curatarea motorului este necesara, precum si a curelelor, furtunelor si altor elemente care se uzeaza, aceasta nu depaseste 2,000 USD

Schimbarea costumelor depinde de gradul de utilizare si de grija fata de ele. Fiecare costum costa 500,00 USD

Costuri de operare

Motorul consuma 1 litru de motorina pe zbor, în medie, aceasta depinzând de greutatea participantilor.
Este nevoie de minim 2 persoane pentru functionare si de 4 persoane pentru capacitate de 100%.

    Clienti

       

     

Home | RollingBall | Galerie | Video | Aerotrim | Waterball | Publicityball | Segway | Crazy | Skyrunner | Whaterbird | Clownshoes | Reklama | News